sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Máni

Máni on Kaukasin ja Barbien poika 10.1.2011 kudusta. Väriltään se on syvän sininen ja vatsaevissä ja peräevässä punaista värivirhettä. Virhe tosin voi jonain päivänä häippästä, koska silläkin varmaan on marmorigeeni tullut emältään, kuten monelle sen sisarukselle. Eviltään se on halfmoon, ellei nyt pyrstöstä tule vielä ajan myötä ns. feathertail / rosetail.
Máni ja Lilith kutivat 27.7.2011.

4 kommenttia:

  1. Uih, tosi kiva huomata, että tuolle Kakellekin on jäänyt jälkeläisiä. :) Toivottavasti itse onnistuisin kudettamaan sen vielä, se kun on väriltään jotain niin upeaa. :)

    VastaaPoista
  2. Jos käyt joskus täälläpäin ni tu hakeen Kaken lievästi vammainen poika (oletettavasti se on poika, vaikka on tuon kokoisena vielä lyhyet evät). Se on väriltään hyvinkin samaa mitä Kake. Vatsaevät puuttuu, pyrstössä on mutka, kyljessä sellaista ruusupyrstömäistä suomuongelmaa, mutta nuoruuden innolla onnistuisi varmasti kudetus paremmin kuin Kakelta ja noi vammat mitä sillä on, ei periydy...paitsi suomuvamma jos paritat ruusupyrstöisen kanssa tai sellaisen millä on pitkälle haarautuneet ruodot evissä.

    VastaaPoista
  3. Meinasin just ku huomasin, että sulla on noita Kaken poikia enemmänkin, kysellä niitä.. Mulla on DaCapo ja tuo Kaken puolisisko nyt kudetuksessa, tuloksena todennäköisesti jotain multicoloria jos sieltä seniili-DaCapo -ukkelilta jotain vielä jäis henkiinkin. Kake ei ole innostunut mulla ollenkaan kutupuuhista, akkoja kyllä kosiskelee mutta kuplapesää ei vain tule! Harmi ku oon nyt näin pirun kaukana, tulisin muuten saman tien hakemaan vähän vammasetkin pois, ei ne vammat kuitenkaan seuraavissa polvissa näy.

    VastaaPoista
  4. Tosin, itse vähän tässä tutkiskelin, tarvisin aika paljon uutta vertakin näihin mun "miniprojekteihin". Esim. nuo marmoripenskat, joita mulla on, on tosi onnistunut poikue, mutta niidenkin vanhemmat on sisarpuolia. Pitäs keksiä jotain uutta ja jännää jostain lisäksi. :P

    VastaaPoista

Tähän blogiin kommentit ainoastaa koskien blogissa esiteltyjä kaloja tai niiden jälkeläisiä.